بزرگترین سایت خبری بایرن مونیخ در ایران
موضع بایرن در مورد بازیکنان در سالهای آخر قرارداد

موضع بایرن در مورد بازیکنان در سالهای آخر قرارداد

به گزارش مرجع خبری بایرنی ها، فروش، تمدید و قطع همکاری؛ برنامه بایرن برای بازیکنانی که قراردادشان در سال 2024 و 2025 به پایان می رسد.

با نزدیک شدن به نیم فصل بحث مذاکرات تمدید با بازیکنان جدی تر می شود و طبق گزارشات، صحبت هایی با دیویس، اولرایش و سانه انجام شده یا می شود.

اما در مجموع برنامه بایرن برای 8 بازیکنی که تا سال 2024 و 2025 قرار داد دارند به شکل زیر است:

ماکسیم چوپوموتینگ(2024):در صورت رسیدن پیشنهاد مناسب بایرن مشکلی با فروش او حتی در ژانویه ندارد.

مانوئل نویر(2024):  مذاکرات با کاپیتان اول تیم بزودی انجام می شود و نویر اگر مشکل خاصی در آمادگی اش پیش نیاید قرارداد جدید دریافت می کند.

توماس مولر(2024):  به علت جایگاهش در تیم و هواداران ، بایرن با تمام حرف و حدیث ها با مولر نیز برای تمدید قرارداد مذاکره خواهد کرد.

اسون اولرایش(2024): پس از عملکرد این گلر، بایرن بدنبال تمدید قرارداد 1 ساله با اوست که یک آپشن تمدید یک ساله نیز خواهد داشت.

بونا سار(2024): باشگاه برنامه ای برای مذاکره با او ندارد و سار تابستان مونیخ را ترک میکند.

دیویس(2025): در طول هفته اخیر صحبت های اولیه با ایحنت فونزی انجام شده و بایرن مصمم به حفظ او است.

سانه(2025): قرار است پس از فیفادی صحبت ها با ایجنت سانه نیز انجام شود. بایرن علاقمند به حفظ او است.

کیمیش(2025): اگرچه هنوز صحبتی در رابطه با کیمیش مطرح نشده است، اما این بازیکن در برنامه های آینده بایرن جایگاه ویژه ای دارد و بایرن به فکر ادامه همکاری است.

منبع