بزرگترین سایت خبری بایرن مونیخ در ایران
هوینس: با چندسال قهرمان اروپا نشدن، دنیا به آخر نمی رسد

هوینس: با چندسال قهرمان اروپا نشدن، دنیا به آخر نمی رسد

به گزارش مرجع خبری بایرنی ها، اولی هوینس برنامه های اف سی بایرن را در زمینه رهبری ورزشی تشریح کرده است.

 

در مورد هدایت دوباره بایرن با رومینیگه

من اینطور فکر نمی کنم. اما به همراه هربرت هاینر بعنوان رئیس باشگاه و رئیس هیئت مدیره سعی کرده ایم مشکلات بوجود آمده را حل کنیم و باشگاه را به مسیر درستش بازگردانیم.

 

در مورد اهداف و اقدامات فعلی

خب اول از همه با رفتن حسن و کان یک تغییر کلی رخ داد و ما یک پنجره کمی غیر عادی را در تابستان گذراندیم. ما یک تیم 5-6 نفره بودیم و فکر می کنم با توجه بجذب کین، کیم و گوئررو، پنجره بدی را نگذراندیم.اکنون در تلاش هستیم تا در هفته ها و ماه های آتی شرایط بایرن را بهتر نیز کنیم.

 

در مورد نامزد تصدی پست مدیرعاملی در آینده

اکنون دریسن مدیرعامل است. فکر می کنم او وضعیت سنی اش آنگونه است که بتواند چند سال دیگر در این سمت بماند. در زمان مناسبش تصمیم خواهیم گرفت که شخص جدیدی را به خدمت بگیریم یا نه.ما در پست مدیر ورزشی فرویند را گرفتیم. فردی فوق العاده که در زمینه جوانان و نقل و انتقالات تجربه دارد. ما همچنین به کمک سوخن ساوئر می خواهیم آکادمی را پیش ببریم زیرا معتقدیم باشگاهی مانند بایرن باید با پرورش استعدادها بر چالش هایی که توسط لیگ عربستان و  سایر لیگ های معتبر ایجاد می شود غلبه کند.

 

در مورد ابرل

باید بگویم جدایی او ربطی به بایرن نداشت. ابرل گفت که در انجا احساس راحتی نمی کند و جو خوبی برایش نیست. پیش تر گفتیم که در ماه های آینده شخصی برای پست مدیر ورزشی هیئت مدیره منصوب خواهد شد. باید ببینیم که ابرل است یا فرد دیگری.

 

در مورد تیم نقل و انتقالات

ما معتقدیم که باید ساختارهای مدیریتی و ورزشی بایرن تا بهار آینده کامل شوند. من و رومینیگه برنامه ای برای حضور در یک پنجره دیگر نداریم. هرچند برای مشاوره دادن در دسترسیم اما نمی توانیم هفته ای 3 بار برای این مسائل جلسه بگذاریم.

 

در مورد چشم انداز آینده بایرن

سوال خوب و بسیار دشواری است. همیشه فکر می کردیم رقبای اصلی ما از لیگ های انگلیس و اسپانیا و ایتالیا هستند. اما اکنون چیزهای جدیدی پیش آمده است. ناگهان کشوری مانند عربستان ظهور کرد، با خزانه مالی هنگفت و تلاش برای خرید بازیکنان بزرگ. بنظر می رسد آن ها می خواهند فوتبال دنیا را تصاحب کنند و مزیتی دارند که چین نداشت: پول زیاد.

 

در مورد مقابله با تهدید عبرستان

همانطور که گفتم، آن ها در نهایت با 11 بازیکن بازی می کنند. استعداد کافی در دنیا وجود دارد. ما باید سعی کنیم بازیکنان زیادی را در پردیس خود پرورش دهیم.

 

در مورد رومینیگه

او در سال 1974 به بایرن آمد و بکن باوئر او را همیشه "لپ سرخ"صدا می کرد. او بازیکنی استثنایی بود که البته اوایل زیاد گل نمی زد و قیصر همیشه می گفت:"او بازیکن خوبی است اما زیاد موقعیت هدر می دهد."او با کرامر سخت کار کرد و به یکی از بهترین بازیکنان دنیا بدل شد. او دوران فوق العاده ای در بایرن داشت و سپس به اینتر رف و درنهایت در سوئیس بازنشته شد.

 

در مورد فروش کاله به اینتر

ما آن زمان 7 میلیون مارک بدهی داشتیم و آقای پلگرینی 11 میلیون برای رومیگینه پرداخت کرد و بلطف آن بدهی ها صاف شد و ما توانستیم حساب پس انداز معروف بایرن را ایجاد کنیم. سپس با 2.4 میلیون ماتئوس و 1 میلیون وولفهارت را خریدیم. 

 

در مورد بهترین خاطره با کاله

فکر کنم قهرمانی در لیگ قهرمانان 2001 که به خصوص بعد از درام سال 1999 کسب شد. این اولین قهرمانی ما در لیگ قهرمانان پس از 25 سال بود. امروزه مردم فکر می کنند قهرمانی در اروپا آسان است و این تصور ایجاد شده که اگر چند سال به نیمه نهایی و فینال نرسیم دنیا به آخر می رسد. اما این ساده نیست. در سال 2001 ما بعد از 25 سال قهرمان شدیم. تیم های زیادی در اروپا هستند که هر ساله برای این جام آماده می شوند.

منبع