بزرگترین سایت خبری بایرن مونیخ در ایران
پروژه ویرتس در بایرن مونیخ؛ چه کسانی در فهرست فروش قرار دارند؟

پروژه ویرتس در بایرن مونیخ؛ چه کسانی در فهرست فروش قرار دارند؟

به گزارش مرجع خبری بایرنی ها، بعضی بازیکنان بایرن مونیخ قرار است قربانی هموار شدن راه انتقال فلوریان ویرتس شوند.

بایرن مونیخ تمام تلاش خود را برای جذب فلوریان ویرتس انجام می‌دهد. در صورت موافقت بازیکن با پیوستن به جمع باواریایی‌ها در این تابستان یا سال آینده، آن‌ها می‌خواهند از نظر مالی آماده برای انجام این انتقال گران، آماده باشند. به همین دلیل، امکان ترکیب فعلی تیم دستخوش تغییرات زیادی شود. 

به گزارش فلوریان پلتنبرگ از اسکای آلمان؛ علاوه بر قراردادهای اریک دایر و لروی سانه که تابستان به پایان می‌رسند، آیندۀ یکی از اسطوره‌های زندۀ باشگاه بایرن مونیخ نیز همچنان نامشخص است. توماس مولر به‌تازگی اعلام کرده که هنوز تصمیمی دربارۀ پایان دادن به دوران حرفه‌ای خود در چند ماه آینده یا ادامۀ آن برای یک سال دیگر نگرفته است. قرارداد او هم در پایان این فصل به اتمام می‌رسد. علاوه بر این، نام‌های بزرگ دیگری نیز فهرست فروش حضور دارند.

 

کینگزلی کومان به دنبال جدایی و احتمال فروش ساشا بویی
کینگزلی کومان، یکی از پردرآمدترین بازیکنان تیم (حقوق ناخالص سالانه ۱۷ تا ۱۸ میلیون یورو)، به دنبال جدایی است و پس از 10 سال حضور در پیراهن بایرن مونیخ، می‌خواهد چالشی جدید را تجربه کند. قرارداد این بازیکن ۲۸ ساله تا سال ۲۰۲۷ اعتبار دارد و در حال حاضر، او در مسیر انتقال به لیگ عربستان قرار گرفته است. مبلغی که بایرنی‌ها برای این انتقال در نظر دارد، بین ۳۰ تا ۴۰ میلیون یورو است.

باواریایی‌ها همچنین قصد فروش ساشا بویی در پنجرۀ تابستانی آینده را دارند، البته تنها درصورتی‌که پیشنهاد مناسبی دریافت کند. این مدافع راست در ژانویه ۲۰۲۴ از گالاتاسارای و به دلیل کمبود گزینه‌های دفاعی با مبلغ ۳۰ میلیون یورو به بایرن مونیخ پیوست؛ اما هرگز نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب تیم به دست آورد. اکنون این مدافع ۲۴ سالۀ فرانسوی که قراردادش تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، اجازه جدایی از باشگاه را دارد.

 

ژائو پالینیا یکی دیگر از گزینه‌های فروش؟
سرژ گنابری (قرارداد تا ۲۰۲۶) نیز یکی از بازیکنانی محسوب می‌شود که بایرن مونیخ احتمالاً در تابستان به فروش خواهد رساند. لئون گورتزکا (قرارداد تا ۲۰۲۶) هم در همین دسته قرار دارد. همچنین، وضعیت ژائو پالینیا هنوز مشخص نیست. بیلد به‌تازگی در گزارشی او را یکی از گزینه‌های فروش بایرن مونیخ دانسته است.

تابستان گذشته، ژائو پالینیا به‌عنوان راه‌حل نهایی برای تقویت پست هافبک دفاعی جذب شد. بایرن مونیخ برای خرید این هافبک پرتغالی حدود ۵۱ میلیون یورو به فولام پرداخت کرد. با‌این‌حال، دوران حضور او در این باشگاه تاکنون چندان موفقیت‌آمیز نبوده است. 

پالینیا تا سال ۲۰۲۸ با بایرن قرارداد دارد؛ اما در داخل باشگاه او را غیر قابل فروش نمی‌دانند. در واقع، تعداد کمی از بازیکنان تیم چنین وضعیتی دارند. بااین‌حال، بایرن قصد ندارد او را در تابستان مجبور به جدایی کند. همچنین، پالینیا مایل است در تیم بماند، برای جایگاهش بجنگد و با بایرن به قهرمانی برسد.

از سوی دیگر، تمدید قرارداد یوسوا کیمیش (تا ۲۰۲۹) و دایو اوپامکانو (تا ۲۰۳۰) به‌زودی نهایی خواهد شد. همچنین، اسون اولرایش، دروازه‌بان ذخیره بایرن، قرارداد جدیدی تا سال ۲۰۲۶ دریافت خواهد کرد.

منبع