بزرگترین سایت خبری بایرن مونیخ در ایران
دلخوری کره جنوبی از بایرن مونیخ به‌خاطر کیم مین جائه!

دلخوری کره جنوبی از بایرن مونیخ به‌خاطر کیم مین جائه!

به گزارش مرجع خبری بایرنی ها، کره‌ای‌ها بدون کیم، باید به‌مصاف اردن و عمان بروند.

تیم ملی کره جنوبی در دور سوم انتخابی جام جهانی 2026، روزهای 30 اسفند و 5 فروردین به‌ترتیب رو در روی عمان و اردن قرار خواهدگرفت. کره‌ای‌ها با 14 امتیاز، صدرنشین گروه B هستند و از شانس خوبی برای صعود مستقیم به جام جهانی 2026 برخوردارند.

در پی عودشدن مصدومیت کیم مین جائه، فدراسیون کره جنوبی تصمیم گرفت تا این بازیکن‌ را برای بازی مقابل عمان و اردن خط بزند. از نظر کادرفنی کره، بایرن مونیخ در حفاظت از کیم کوتاهی کرده و به‌جای پیگری مراحل درمان و ریکاوری، او را در بازی‌های فشرده مورد استفاده قرار داده‌است.

 

هونگ میونگ بو، سرمربی کره جنوبی، در جدیدترین مصاحبه خود از بایرن مونیخ انتقاد کرد و گفت:

 متأسفانه، بایرن مونیخ نتوانست به‌خوبی از کیم مین جائه محافظت کند تا از مصدومیت مجدد او جلوگیری شود. به همین دلیل، اکنون در شرایطی قرار گرفته‌ایم که باید بدون حضور یکی از کلیدی‌ترین بازیکنانمان، در این مسابقات مهم شرکت کنیم. کیم نه‌تنها برای یرن مونیخ، بلکه برای تیم ملی نیز بازیکنی بسیار مهم است. این که یک بازی مهم است، به این معنا نیست که حضور کیم در زمین تصمیم درستی باشد. از سال گذشته نشانه‌های هشداردهنده‌ای وجود داشت و ما کاملاً از آن‌ها آگاه بودیم. اما بایرن مونیخ این نشانه‌ها را نادیده گرفت. ما نمی‌توانستیم کیم را برای بازی‌های مهم بعدی دعوت کنیم، زیرا این کار با اصول ما در محافظت از بازیکنان در تضاد بود. بنابراین، تصمیم گرفتیم به او استراحت بدهیم.


با وجود عملکردی که بعضاً مورد انتقاد قرار گرفته، کیم مین جائه در فصل جاری 37 بازی برای بایرن مونیخ انجام داده و 3 گل نیز به ثمر رسانده‌است. 

منبع