بزرگترین سایت خبری بایرن مونیخ در ایران
لباس داور بازی آلمان دردسرساز شد

لباس داور بازی آلمان دردسرساز شد

لباس داور در دیدار آلمان مقابل اکوادور، هواداران را عصبانی کرد.
در آخرین دیدار مرحله گروهی تیم ملی آلمان مقابل اکوادور که با شکست ۲-۱ مانشافت همراه شد، بازیکنان آلمان برای نخستین بار در جام جهانی ۲۰۲۶ با پیراهن دوم خود به میدان رفتند. 

این لباس سرمه‌ای با جزئیات فیروزه‌ای، به همراه شورت و جوراب‌های هم‌رنگ، تضاد رنگی مناسبی با لباس زرد اکوادور داشت؛ اما نه با لباس توری پنسو، داور مسابقه، موضوعی که اعتراض برخی هواداران را به دنبال داشت.

تیم داوری در این مسابقه با پیراهنی فیروزه‌ای وارد زمین شد که به اعتقاد بسیاری از تماشاگران، شباهت زیادی به لباس تیم ملی آلمان داشت. برخی هواداران نارضایتی خود را در شبکه‌های اجتماعی ابراز کردند. یکی از کاربران در شبکه ایکس نوشت:«چرا داور بازی اکوادور و آلمان پیراهنی پوشیده که رنگش تقریباً با لباس تیم ملی آلمان یکی است؟ فیفا لطفاً بین دو نیمه این اشتباه را اصلاح کند.»

اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ توری پنسو در نیمه دوم نیز با همان پیراهنی که در نیمه نخست بر تن داشت، به زمین بازگشت.

منبع